• 16748708-Web1
ReisorganisatieSunweb
LandFrankrijk
RegioLes Trois Vallées
PlaatsLes Menuires
Vertrekdatum08-12-2018

Chalet Le Jardin de Rosalie

4 van 5

269,00

Reisbeschrijving

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op een prachtige, rustige locatie in Les Menuires vind je het schitterende Chalet Le Jardin de Rosalie. Dit luxe chalet ligt in de wijk Le Levassaix, net buiten het centrum van Les Menuires. Op slechts 350 meter afstand ligt de stoeltjeslift Tortollet, die je in enkele minuten naar het centrum van Les Menuires brengt. Vanaf daar kun je alle kanten op en het prachtige skigebied van Les Menuires en Les Trois Vallees gaan ontdekken.

Dit bijzonder ruime chalet is sfeervol ingericht en de woonkamer is voorzien van een sfeervolle haard, waar je na een lange skidag heerlijk bij kunt komen! Heb je zin in wat ontspanning? Stap dan even de jacuzzi in op het terras en geniet van het adembenemende uitzicht. Naast een jacuzzi is er ook nog een sauna, waar je je spieren kan laten opwarmen.

Chalet Le Jardin de Rosalie is een ideaal chalet om samen met familie of een groep vrienden te genieten van een ontspannen wintersportvakantie. Met een woonkamer, keuken, een groot terras en maar liefst 6 slaapkamers en 6 badkamers is er genoeg ruimte!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek skivakantie

Categorieën: ,