Aanbieding!
  • 2541
ReisorganisatieChalet.nl
Aantal dagen7 nachten
LandZwitserland
RegioLes Quatre Vallées
PlaatsVeysonnaz
Soort accomodatiechalet-appartement
Vertrekdatum22-12-2018
Aantal Personen4

Chalet-appartement Les Balcons du Soleil – 2-4 personen

3 van 5

750,00

Reisbeschrijving

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Boek nu met korting

Les Balcons du Soleil is een klein appartementengebouw in chalet-stijl, dat is onderverdeeld in diverse, nette appartementen. Het appartementengebouw is gelegen op een zonnige en rustige locatie in Veysonnaz en biedt een panoramisch uitzicht over het dorp Nendaz en de Rhône vallei. De appartementen hebben allemaal een comfortabele inrichting en zijn voorzien van een open haard, gratis Wi-Fi en een balkon of terras. Omdat de woningen particulier eigendom zijn, kan de inrichting onderling verschillen.
De skilift en het centrum van Veysonnaz vind je binnen een straal van 1 km van de appartementen Les Balcons du Soleil. Veysonnaz is een klein, authentiek Walliser bergdorp, met een aantal voorzieningen zoals restaurants, barretjes, een supermarkt, bakker en sportwinkels. Ook is er een overdekt, openbaar zwembad (gratis toegang) met diverse wellnessfaciliteiten in het centrum van Veysonnaz. Bij de skilift zijn een skischool en skiverhuur gelegen. De skibushalte bevindt zich op ca. 300 meter afstand van de appartementen.
In het appartementengebouw zijn een wasmachine en droger aanwezig (in de gemeenschappelijke ruimte), waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Elk appartement beschikt over één gratis parkeerplaats in de ‘Multi-Storey car park’ parkeergarage (tegenover de skilift). Een extra parkeerplaats is op aanvraag.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek skivakantie