Aanbieding!
  • 3765
ReisorganisatieChalet.nl
Aantal dagen7 nachten
LandOostenrijk
RegioSki Amadé - Gasteinertal
PlaatsDorfgastein
Soort accomodatieappartement
Vertrekdatum01-12-2018
Aantal Personen7

Appartement Bergparadies DorfGastein – 4-7 personen

4 van 5

980,00

Reisbeschrijving

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Boek nu met een korting tot 15%

Bergparadies DorfGastein bestaat uit twee appartementengebouwen, gelegen op een gunstige locatie in het traditionele dorp Dorfgastein. Het ene gebouw bestaat uit 14 modern ingerichte appartementen en in het andere gebouw bevinden zich de 12 luxere appartementen “Plus”, waaronder 4 penthouses. Alle appartementen zijn voorzien van o.a. gratis Wi-Fi en een balkon of terras.
De cabinelift Gipfelbahn Fulseck ligt op slechts 100 meter afstand en geeft je toegang tot het skigebied Dorfgastein-Großartal. Dit skigebied telt ca. 86 km piste en biedt afdalingen voor zowel de beginnende als gevorderde skiër. Bij het dalstation van de cabinelift is een skischool gelegen met voor kinderen het ‘Gasti-Snowpark’.
Het centrum van Dorfgastein ligt op loopafstand van de appartementen Bergparadies DorfGastein (ca. 200 meter). Je vindt hier een supermarkt, winkels, restaurants en bars. Ongeveer 300 meter van de appartementen vandaan bevindt zich het Solarbad met thermale baden, diverse sauna’s en een stoombad, waar je lekker kunt ontspannen na een lange dag in de sneeuw.
Dorfgastein-Großartal is één van de vier afzonderlijke skigebieden van het Gasteinertal, die samen zo’n 215 km piste hebben. Je kunt de andere skigebieden/dorpen (Bad Hofgastein, Bad Gastein en Sportgastein) per skibus bereiken, die op ca. 70 meter van het appartementengebouw stopt. Naast skiën en snowboarden zijn er nog diverse andere winteractiviteiten te doen in de omgeving van Dorfgastein, zoals rodelen, langlaufen en (sneeuwschoen)wandelen.
Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig bij Bergparadies DorfGastein. Het is mogelijk om dagelijks verse broodjes te laten bezorgen bij je appartement of gebruik te maken van de ontbijtservice (ter plaatse te regelen). Verder heb je als gast van Bergparadies Dorfgastein gratis toegang tot de Alpentherme in Bad Hofgastein (op ca. 9 km)!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek skivakantie