• 28635-Web1
ReisorganisatieSunweb
LandOostenrijk
RegioZillertal
PlaatsFügen
Vertrekdatum21-03-2019

Hotel Kohlerhof – Kort verblijf

4 van 5

729,00

Reisbeschrijving

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Je zoekt een hotel aan de piste en bij de skilift? Zoek niet verder want Hotel Kohlerhof staat op precies zo’n plek. Een wintersportvakantie bij Hotel Kohlerhof betekent: genieten van wellness, veel beleven, genieten en actief bezig zijn. De Spieljochgondel vertrekt naast het hotel en voor de deur ligt een oefenweide waar de kinderen hun eerste meters kunnen maken op de latten.

Alle kamers zijn licht en ruim ingericht en hebben een zitje en een fijne badkamer. Je kamer bevindt zich in een van de twee gebouwen die door middel van een ondergrondse gang met elkaar verbonden zijn. Zo hoef je niet door de sneeuw te lopen om van alle faciliteiten te kunnen genieten. Behalve de goede ligging staat ook de keuken van het hotel goed bekend.

Een van de pluspunten van Hotel Kohlerhof is het grote wellnesscentrum, met een oppervlakte van wel 2800 m², waar je ’s middags je batterij weer oplaadt in het saunalandschap en de whirlpool en de vermoeide spieren verwent met een massagedouche en de warmtebanken. Het mooie overdekte zwemparadijs, is het grootste binnenbad van het hele Zillertal en biedt je een spectaculair uitzicht op de bergen. Het verwarmde binnenbad is de hele dag geopend, dus ook voor een dagje zonder zonder sneeuw en actie op de piste kunnen zowel de kinderen als jijzelf je de hele dag goed vermaken. Aan de Tropic Bar van het wellnesscentrum kun je genieten van de lekkerste tropische drankjes en cocktails om de dag goed mee af te sluiten!

’s Ochtends begin je de dag al goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je vol energie kan gaan genieten van de pistes van Hochzillertal. In het stijlvol ingerichte restaurant wordt iedere avond een veelzijdig 4-gangendiner geserveerd. Wil je eens een keertje à la carte eten? In de Pizz Pub, de pizzeria van het hotel, kun je terecht voor de lekkerste pasta’s en pizza’s van het hele dorp.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Boek skivakantie

Categorieën: ,